GRAFITGROUP - specialistul tau in engleza

CONTACT

Meditatii la engleza la domiciliul elevului

Pentru elev: Toata lumea vrea sa invete engleza. Insa putina lume are timpul disponibil necesar. In general, meditatiile la domiciliu au ore convenite cu profesorul, pe care din diverse motive de multe ori nu le poti respecta. N-ar fi grozav daca atunci cand ai macar o ora libera ar veni meditatorul de engleza?
Noi vrem sa realizam o baza de date cu cat mai multi meditatori, care sa predea dupa materialele firmei. Cand ai nevoie de un meditator, noi cautam profesori din zona ta si ii instiintam. Deoarece meditatiile se fac dupa materialele noastre, indiferent de cine poate veni la ora dorita de tine, va exista continuitate in studiu. Desi suntem in Bucuresti am primit cereri pentru meditatori si din Brasov si chiar din Sighetul Marmatiei. Asa ca apeleaza la noi si iti promitem ca ne vom da toata silinta sa iti gasim meditatorul potrivit.

Lucrand prin noi, platesti cu 10lei mai mult pentru fiecare sedinta, dar stii ca ai calitate garantata si un profesor mereu la dispozitia ta.

Pentru meditator: Daca doriti sa va inscrieti, veti da niste teste, si va vom contacta pentru meditatii in zona in care locuiti. Dumneavoastra stabiliti suma pe care o cereti (la care se adauga 10lei, onorariul nostru), dar elevul are libertatea de a refuza un profesor, asa ca pastrati asta in minte cand stabiliti pretul meditatiilor. Primim pe oricine la test, dar daca nu sunteti profesor, acest lucru va fi desigur comunicat elevului

(c) 2012 by Grafitgroup

Share on Facebook


Harta Site | Politica de Confidentialitate | Multumiri | Drept de autor