Grafitgroup - asul din maneca
Grafitgroup: asul din maneca


CursCursul de engleza pentru incepatori costa 50lei pe lectie.

Se pune mult pret pe pronuntie. Din doua ore pe saptamana luni si joi, una, lectia de joi este dedicata pronuntiei.
O grupa este de maxim 10 elevi.
Invatatul in grup prezinta unele beneficii fata de studiul individual, cum ar fi: orele sunt mai antrenante, se pot organiza intreceri intre mici grupe, intreceri care ajuta foarte mult pe elev. De asemenea in grup se poate retine mult observand greselile si intrebarile altora. Multi elevi se pot plictisi mai usor in timpul unor ore individuale asa ca acest stil, in grup, e de preferat. Fiecare luna de studiu se plateste separat, asa ca vino sa incerci - nu vei regreta.
In timpul orei de luni se fac exercitii la care participa fiecare elev, intrebarile schimbandu-se pentru fiecare participant. Pe langa cuvinte noi si putina teorie se studiaza citit, scris, vorbit in limba engleza si asa cum am spus pronuntia o data pe saptamana.
Desi unii prefera sa ia lectii cu profesori nativi (englezi, americani etc) noi consideram ca pentru incepatori este benefic studiul cu un profesor roman foarte bun, pentru ca elevul are nevoie sa primeasca explicatii si trebuie sa poata pune intrebari. De asemenea cand limba engleza seamana cu limba romana (la urma urmei amandoua sunt limbi indo-europene si exista asemanari) e mai bine ca un profesor sa poata recunoaste aceste asemanari si sa nu prezinte informatia respectiva ca ceva tipic limbii engleze cand e mai simplu sa-i spui elevului ca in acel caz regulile din engleza sunt la fel ca in romana.
De aceea profesorii nostri de engleza sunt de cel mai inalt nivel si sunt toti romani.

Daca vrei sa faci parte din cursantii nostri da clic mai jos.