Grafitgroup - asul din maneca
Grafitgroup: asul din maneca


Povesti in englezaCompunerea unei povesti in engleza pleaca de la 200lei pe lucrare.

Suntem castigatorii unui Concurs de Scriere Creativa organizat de fundatia Soros.
O poveste are urmatoarele 5 elemente:

O compunere este in general mai saraca iar unele elemente pot lipsi complet (de exemplu poate sa nu existe intriga, conflict sau deznodamant). Compunerile sunt in general mai descriptive. Elevii la scoala primesc ca tema compuneri, foarte rar primesc sa scrie povesti (si practic niciodata nu primesc sa scrie povesti in limba engleza).
Asa ca daca vrei o lucrare in engleza cu un grad sporit de complexitate doresti o poveste, altfel doresti o compunere. Daca nu esti sigur unde te incadrezi, intreaba-ne si te sfatuim noi.
Pe langa deosebirile clare dintre povesti si compuneri, o alta deosebire la serviciul nostru este ca povestea o facem direct in engleza, pe cand compunerea o putem concepe intai in romana pentru ca apoi elevul sa o traduca iar noi corectam traducerea.
Oricum pentru povesti sa ne dai cat mai multe detalii: sa ne spui daca vrei sa fie basm, poveste cu animale, poveste intr-un cadru real sau imaginar (de exemplu cu animale vorbitoare). Nu uita sa ne precizezi varsta copilului/copiilor.
O poveste este gata in medie in trei zile lucratoare, insa iti vom spune cu exactitate durata cand ne dai toate detaliile adica inainte sa ne apucam si inainte sa faci plata.
Daca povestea exista deja in romaneste si vrei sa o traducem e mai bine sa te duci la serviciul Traduceri, daca aceasta nu exista comanda mai jos: